×
Allerede medlem?
Glemt ditt passord?

Det er mange måter å møte en kvinne på.

Alle mannfolk ønsker å treffe sexy drømmekvinnen. De fleste ønsker et forhold hvor man opplever gjensidig kjærlighet, lojalitet og respekt. Men å møte noen er ikke bare-bare. Sjekking føles for mange som en evig runddans som aldri tar slutt, med gleder, skuffelser og overraskelser om hverandre både for kvinne og mann. Til og med i dagens liberale samfunn er det ofte slik at det forventes av kvinner at mannen skal være jegeren, ikke omvendt. Det finnes selvsagt noen unntak, men vi har fortsatt et samfunn hvor det stilles forventninger til at mannen skal jage sin kvinne. Dette legger et press på mannen når det gjelder å finne sin kvinne, og da må man ut på sjekke-arenaene. Det er flere steder man kan møte en kvinne. Dersom man har spesielle erotiske damer i oslo preferanser finnes det medlemsklubber for slikt, men det er også muligheter for å møte en kvinne på arbeidsplassen, et utestedet, privat fest, eller internett.

Å møte en kvinne på jobb eller på byen.

Potensielle sjekkearenaer er faktisk ganske mange. Mange undersøkelser viser at mange mennesker sjekker på arbeidsplassen. Både en kvinne og en mann kan bruke arbeidsplassen for sjekking, men det er viktig å holde en lav profil. Det kan by på problemer å flagge et forhold til en kvinne på en arbeidsplass, spesielt dersom man jobber i samme avdeling eller på forskjellige nivåer. Dersom forholdet går dårlig og det avsluttes er det også viktig å avslutte med stil, og ikke lage dramatikk som ødelegger stemning og effektivitet på arbeidsplassen. En annen sjekke-arena er selvsagt på byen. Mange sjekker Damer i Oslo. Her er fallhøyden stor for både kvinne og mann. Å drive sjekking i alkoholpåvirket tilstand kan være problematisk dersom den som blir sjekket opp ikke har drukket og ikke er interessert, og dersom begge er akoholpåvirket er det fare for at man kan gjøre ting man ikke ville gjort i edru tilstand. Derfor er det viktig å sjekke med stil, også fordi mannen blir observert av venner og vurdert deretter. Dette kan en kvinne utnytte seg av dersom hun skulle ønske å sette en potensiell partner under ytterligere press før hun beslutter om han er den rette eller ikke.

Å sjekke opp en kvinne på Nett eller venners fest.

På en vennefest hjemme hos noen er det utmerkede muligheter for å sjekkes. Her er man på en kjent arena, omringet av venner. Man har felles kjente, det er mye mere naturlig å ta opp en samtale med en kvinne eller mann man ikke kjenner. På disse festene er det også muligheter for å rote og kose seg, man kan for eksempel ta med seg en kvinne eller mann inn på et soverom og låse døra dersom man skulle ønske å være naken dame i Oslo i fred. På internett er det masse sjekkemuligheter. Der kan du skape deg en profil som viser hvem du er, hva du liker og hvordan du ser ut, og komme i kontakt med en likesinnet kvinne eller mann fra hvor som helst i landet. På nett finner man en mann eller kvinne som ønsker et seriøst forhold, en livsledsager eller noen som bare vil pule damer i Oslo, der er det alle muligheter til å finne hva man ønsker.

Se flere bilder

Venner

JohnA (23)

SexyBack (19)

SexyFantasty (28)

SiljeMartine (29)

Regnstorm (24)

HeiteCurver (23)

Allerede medlem?