×
Allerede medlem?
Glemt ditt passord?

Nordmenn er erotiske

Den norske stereotypen er at vi er kalde og kanskje ikke så sensuelle. Nordmenn er ikke kjente for å være erotiske. Men hva betyr det å være erotisk eller sexy? Noen vil beskrive det som selve drivkraften bak seksualitet. Når folk er erotiske betyr det at de opplever de sansenlige og følelsesmessige komponentene av seksuell drivkraft og fantasi. Det betyr at når man tenker på å pule damer i Oslo, fantaserer om det eller har lyst til det, så er folk erotiske. Nordmenn gjør dette like mye som alle andre mennesker, og derfor er også Nordmenn erotiske. Faktisk vil noen mene at Nordmenn er kåtere enn mange andre folkeslag. Vi blir vårkåte om våren, nyter de lange sommernettene med sex i det fri, i båt og overalt ellers, lange mørke høst og vinterkvelder tilbringes på hytta eller hjemme foran peisen. Vi Nordmenn er erotiske skapninger, mye mer enn mange andre er klar over. Men kanskje også mye mer enn vi er klare over selv?

Hvilke erotiske preferanser har du?

Man snakker også ofte om erotiske preferanser. Man kan også si seksuelle preferanser, men det viktige her er at dette brukes for å beskrive hva man tenner på, hva man liker, og hva man ønsker å eksperimentere med. Men det er ikke sikkert en mann og en kvinnehar sammenfallende erotiske preferanser. Dette er selvfølgelig individuelt, men noen tror at menn i større grad er mer fysiske, mens kvinner er mer følelsesbaserte. Dette betyr at menn har fysiske erotiske lyster, mens kvinnenes lyster oppleves mere mentalt. Menn liker berøring, følelse og fysisk kontakt, mens kvinners erotiske stimulanse kommer i større grad mentalt, via tanker og sanser. Noen tror også det er forskjell på by og land. damer i Oslo kan kanskje være mere fysiske enn damer fra landet. Dette er fordi Oslokvinnene er vant til et stort fysisk miljø rundt seg med mange mennesker og trange kår, store folkemengder og så videre.

Hvordan utforsker man det erotiske?

Neste spørsmål for folk som ønsker å utforske sine erotiske sider er hvordan skal man gjøre dette? Mange bruker internett. På nett finnes det tusener på tusener med sider fulle av informasjon om sexualitet, kropp og erotikk. Der kan man også komme i kontakt med andre mennesker hvor man kan snakke om og dele sine erotiske fantasier, ønsker og erfaringer. Det er også muligheter for å bli bedre kjent med og kanskje treffe en person man har delt sine erotiske fantasier med. Dette kan være begynnelsen på et flott forhold mellom to mennesker med gjensidige erotiske interesser. Derfor er nett-dating en kjempefin mulighet til å møte likesinnede mennesker med erotiske fantasier å utforske. Tenk deg at en dag kan du snakke med en spennende jente eller gutt på internett, og neste dag kan dere ligge sammen med nakne Oslo-damer i sengen og leve ut alle de fantasiene dere har snakket med på forhånd. På nett er mulighetene nærmest ubegrensede.

Se flere bilder

Venner

JohnA (23)

SexyBack (19)

SexyFantasty (28)

SiljeMartine (29)

Regnstorm (24)

HeiteCurver (23)

Allerede medlem?